Boka och besikta senast 19/4 och få 100 kr rabatt. Gäller lätta fordon. Använd koden WEB2B2404 - läs mer här

Nyhet! Besiktas Köp- och säljtest

I Sverige är andrahandsmarknaden för bilar stor – under 2017 slog försäljningen av begagnade bilar nya rekord. Under första kvartalet 2018 såldes det mer än en kvarts miljon begagnade bilar.

Ska du själv köpa eller sälja en begagnad bil?

Då kan det vara en god idé att låta en oberoende kunnig part titta på bilen innan affär.
Nästan dagligen stöter våra tekniker på kunder som nyligen köpt en begagnad bil och besöker oss för den årliga kontrollbesiktningen – och då upptäcker fel som borde uppdagats innan bilaffären. Fel som kan kosta mycket pengar att åtgärda. För att du ska känna dig tryggare i din bilaffär har vi tagit fram Besiktas Köp- och Säljtest.

Genom tjänsten får du som köpare mer kunskap om bilen du tänker köpa och som säljare kan du sticka ut på en tuff andrahandsmarknad med en bil som är kontrollerad av kunniga tekniker. Visst vore det skönt med en bilexperts hjälp och tips?

Besiktas köp- och säljtest

Besiktas Köp- och Säljtest ger dig en bra bild av bilens kondition och gör bilaffären tryggare för både köpare och säljare. Det är en frivillig kontroll och resultatet rapporteras inte till Transportstyrelsen (testet gäller endast för personbilar upp till 3 500 kg). Vill du göra din kontrollbesiktning i samband med Köp- och Säljtestet så hjälper din tekniker dig på plats.

VI KONTROLLERAR:

  • Tester motsvarande kontrollbesiktning
  • Utökad elektronikkontroll
  • Utökad information om fordonets skick, råd om bilägande

Du bokar enkelt tid för Köp- och Säljtestet via internetbokningen eller genom att ringa till vår Kundtjänst på tel 0774-400 800.

PRIS 649 KR
(ord. pris 799 kr)

Boka köp- och säljtest

Läs mer om Besiktas Köp- och Säljtest här.

besikta-station-skylt-hgb-vala
Kontakta kundtjänst

Har du frågor eller behöver hjälp?
Kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig!
Kontaktformulär

Öppettider kundtjänst
Måndag - torsdag
07 - 18
Fredag
07 - 17
Lördag
08 - 14
Söndag
11 - 16