Förmåner

Besiktas skapar trygghet på vägarna genom att erbjuda våra kunder marknadens bästa fordonsbesiktning. För att uppnå detta behöver vi erbjuda våra medarbetare trygghet och en stabil arbetsgivare. Hos oss ska du trivas, utvecklas och känna dig uppskattad som anställd med riktigt bra förmåner.imagej936.png

Medarbetarna är vår främsta styrka. Vi vill visa vår uppskattning genom riktigt bra förmåner. Genom din anställning hos oss får du tillgång till en mängd fantastiska förmåner, såväl det lilla extra på arbetsplatsen som privat. Allt för att du som anställd hos oss ska ges förutsättningarna till god hälsa, trygghet och en bra balans mellan jobb och fritid.

 • Anställda hos oss erbjuds 4000 kr årligen i friskvårdsbidrag utöver detta erbjuder vi massa rabatter hos en stor mäng friskvårdsleverantörer. 

 • En av våra allra mest uppskattade förmåner som innebär att våra anställda erbjuds subventionerad lunchförmån. Med andra ord, du som anställd kan äta billigare på restauranger, caféer och i många livsmedelsbutiker.

 • Vi hoppas alltid på att inte behöva använda dessa - men som anställd hos oss är du försäkrad om dagen kommer då en olycka inträffar. Alla våra medarbetare omfattas av arbetsskadeförsäkring och livförsäkring. Det finns även möjlighet att teckna ytterligare livsförsärking och olycksfallsförsäkring till förmånligt pris.

 • Många av våra medarbetare är fordonsintresserade. Självklart erbjuder vi alla anställda rabatt på besiktningar som kan användas själv, eller delas med familjen.

 • För nyanställda erbjuder vi möjligheten till att ta ut förskottssemester. På så vis kan även du som nyanställd ges återhämtning trots att du inte hunnit tjäna in någon semester.

 • Vår personal har förmånlig tjänstepension. Det är en komplettering till den statliga allmänna pensionen som betalas av Besikta för att vår personal ska få en utökad pensionsutbetalning vid ålderspension. Utöver detta erbjuder vi pensionsrådgivning till våra medarbetare från extern part.

 • Vid föräldraledighet täcker vi upp så att det inte blir så stor skillnad mellan vad du får när du är föräldraledig och när du jobbar. Har du varit anställd minst ett år så kompenserar Besikta med 10 procent tillägg av din grundlön under 180 dagar fram till att barnet är 24 månader.

 • Vi är stolta över att vara den aktören i branschen som erbjuder alla våra medarbetare ett brett urval av kompetensutveckling. Dels genom flera roller, certifikat, körkort såväl som interna vidareutbildningar.

 • Våra varierande arbetstider gör det möjligt för dig att balansera jobb med familjeliv. Vi är ett bolag med ett nära samarbete mellan olika stationer – detta ger dig möjlighet att komma ut och arbeta på olika platser samt bygga upp ett brett nätverk inom organisationen.

 • Ett komplement till semestern, detta ger ett antal timmar extra fritid utan löneavdrag per år. Bra att använda vid exempelvis tandläkarbesök, när du önskar ta en halvdag ledigt eller vid andra tillfällen. Antalet timmar varierar baserat på befattning men ligger mellan 32-50h per år.

 • Vi har självklart avtal med leverantör av företagshälsovård. Företagshälsovården kan hjälpa till vid arbetsrelaterad ohälsa och stötta för att så tidigt som möjligt hjälpa medarbetare återgå till arbetet efter sjukskrivning.

 • Via vår förmånsportal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag direkt för att inte behöva göra utlägg och tid på att skicka in kvitton. Här finns också ett stort utbud av rabatter och erbjudanden hos välkända leverantörer som du som anställd får ta del av.

 

besikta-alltid-nara-dig-tent
LEDIGA JOBB

Nyfiken på vilka lediga tjänster vi har ute nu? Här kan du ansöka och prenumerera på lediga jobb på den ort du är intresserad av.


FÖLJ OSS PÅ VÅRA SOCIALA KANALER

facebook.png Facebook
instagram.png Instagram
linkedin.png Linkedin
youtube.png Youtube

formaner

Hos Besikta ska du trivas, utvecklas och känna dig uppskattad som anställd med riktigt bra förmåner!

sport3-1