Våra företagstjänster

Det är både tryggt och ekonomiskt fördelaktigt att låta oss ta hand om ditt företags fordon. Vi behärskar alla fordonstyper och har mer än 50 års erfarenhet från besiktningsbranschen. Alla företag som äger ett eller flera fordon har nytta av att vara avtalskund hos oss. Tjänsterna i Besikta Företag underlättar och effektiviserar för dig, oavsett om du bara använder bilen då och då, eller om fordonsflottan är basen i din verksamhet.

Vårt företagsprogram består av en rad tjänster och lösningar som gör ditt liv som fordonsägare lite enklare – och sparar tid. Hör av dig, så tar vi fram den bästa lösningen för just ditt företag.

Som avtalskund hos oss får du också tillgång till Fordonsporten, vår webbtjänst som ger dig bra kontroll över dina fordon t.ex. när fordonen ska besiktas. Du får tillgång till Fordonsporten utan extra kostnad.

Här är ett urval av de tjänster vi erbjuder dig som företagskund:

 1. Kontrollbesiktning
  Vi besiktar de flesta typer av fordon. Oavsett vilket fordon du ska besikta kan du vara säker på att det utförs på säkrast möjliga vis. Läs mer.
 2. Efterkontroll
  Har ditt fordon blivit underkänt med krav på efterkontroll måste du åtgärda felen snarast och utföra en efterkontroll hos oss. Läs mer.
 3. Registreringsbesiktning
  Har du importerat eller byggt om ett fordon? Vi hjälper dig med registreringsbesiktningen så att du kan använda fordonet på våra svenska vägar. Läs mer.
 4. Övriga tjänster
  Vi erbjuder flera typer av tjänster som du kan boka när som helst. Inga resultat rapporteras vidare till Transportstyrelsen. Läs mer.

kundtjanst

Behöver du hjälp?

Här hittar du svaren på både stort och smått
Kundtjänst