Kontroll­besiktning för alla fordon

Nedan ser du vilka fordonstyper som vi på Besikta kontrollbesiktar. Klicka på respektive länk för att läsa mer om den fordonstyp som är relevant för just dig:

Besikta ditt fordon hos Besikta Bilprovning

Besikta utför kontrollbesiktningar av de flesta typer av fordon, alltid med säkerhet i fokus. Välkommen till oss med din personbil, MC, moped, A-traktor, husvagn, husbil eller ditt släp.

Alla personbilsbesiktningar inkluderar Besikta Säker Standard, som utöver de kontroller lagen kräver också innebär att vi gör en utökad kontroll av bilens viktigaste elektroniska säkerhetssystem*. Vill du få en tydligare bild av bilens skick erbjuder vi dessutom Plus- och Komplett-paketen, som utöver de kontroller som ingår i Säker Standard inkluderar kontroller av bl.a. motorelektronik och däck. Läs mer om de olika alternativen för kontrollbesiktning av personbil här.

Besök våra stationssidor för att hitta din närmsta Besikta-station, och kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring ditt fordon eller vill ha hjälp med att boka en tid.

Sök tid och pris för ditt fordon

*Elektronikkontrollerna kan utföras på de flesta personbilar av årsmodell 2002 eller senare (2004 för bilar med dieselmotor). Möjligheten till extra kontroller kan variera beroende på bilmodell. Kontakta Kundtjänst för med information.

besikta-tekniker-kund-disk-vala-2
Behöver du hjälp?

Här hittar du svaren på både stort och smått
Kundtjänst