Företag

Det är både tryggt och ekonomiskt fördelaktigt att låta oss ta hand om ditt företags fordon. Vi behärskar alla fordonstyper och har mer än 50 års erfarenhet från besiktningsbranschen. Alla företag som äger ett eller flera fordon har nytta av att vara avtalskund hos oss.

Besikta företag

Tjänsterna i Besikta Företag underlättar och effektiviserar för dig, oavsett om du bara använder bilen då och då, eller om fordonsflottan är basen i din verksamhet. Som företagskund får du till exempel avgiftsfria samlingsfakturor, värdefulla förmåner och bra rabatter på våra tilläggstjänster. Hör av dig, så tar vi fram den bästa lösningen för just ditt företag.

Fordonsporten ger dig full koll

Webbtjänsten Fordonsporten är en av de mest uppskattade delarna av vårt erbjudande till företag. Du får tillgång till Fordonsporten utan kostnad. Här får du en bra översikt över fordon, kan enkelt boka, omboka och avboka tider med mera. Fordonsporten ingår alltid i Besikta Företag. Logga in eller registrera dig för Fordonsporten.

För att bli fakturakund hos Besikta fyller du i och skickar in blanketten Ansökan om betalning mot faktura. Vi återkommer sedan inom kort med med information. 

Vi är oberoende och opartiska

Vi är ackrediterade av Swedac, en statlig myndighet som bland annat övervakar besiktningsorgan och kontrollerar att vi agerar opartiskt och oberoende, inom ramen för vårt verksamhetsområde, mot alla som använder våra tjänster. För dig som privatperson eller företagskund betyder det att vi till exempel inte får tjäna på att hitta fel på ditt eller dina fordon. Det är en trygghet för dig. Kontakta oss gärna på 0774-400 800 eller via mail: kundtjanst@besikta.se

besikta-tunglastbil-front-tre
Kontakta vår försäljningsavdelning

Mejla oss så kontaktar vi dig!
forsaljning@besikta.se