Full gas framåt!

Våra värdeord GAS - Glädje, Ansvar och Stolthet, är något vi bär med oss och tar vara på i allt vi gör på Besikta. Värdeorden hjälper oss att agera och navigera i våra roller samtidigt som dem ger oss möjlighet att tillsammans sätta nya mål för att gasa framåt mot ett ännu bättre Besikta.

382dab47-5fb2-4683-b982-2aab1615fdf2.jpg
GLÄDJE

Vi bidrar alla till arbetsglädjen på Besikta genom att stötta, uppmuntra och respektera varandra i vardagen. Genom glädjen skapar vi energi, engagemang, framgång och ett positivt klimat.

3f691ecc-ffc1-4ece-8fb5-5d9a3bc202d8.jpg

ANSVAR

Vi är en viktig del av många människors vardag. Tillsammans har vi ett stort ansvar att bidra till trafiksäkerheten. Vi gillar att ta egenansvar och säkerhetsställa att vi levererar trygghet och kvalitet i bemötandet med kunder och kollegor. Vi tar gemensamt ansvar för att skapa en arbetsplats där vi känner glädje och stolthet samt respekt för alla i företaget.

bild-stolt.png

STOLTHET

Vi känner oss stolta över det viktiga arbete som utförs och det bidrag vi tillsammans gör för att öka trafiksäkerheten i Sverige som i slutändan räddar liv. Vi bär på en yrkesstolthet i det vi presterar. Vi strävar varje dag i att ge det lilla extra för att göra Besikta till en bättre arbetsplats där vi förenar våra kunskaper, förmågor och olikheter.

karriarforetagen tryck
Besikta är ett karriärföretag

Det är med stolthet Besikta för fjärde året i rad blivit utsedda till ett karriärföretag med följande motivering:

"Besikta har uppnått statusen som ett Karriärföretag tack vare sin dedikation till att skapa en inkluderande och utvecklande arbetsmiljö. Med fokus på kompetensutveckling, lagarbete och en passion för att upprätthålla säkerhet och kvalitet, erbjuder Besikta de anställda möjligheten att växa och trivas. Företaget är en plats där man inte bara bygger en karriär, utan också bidrar till att göra samhället säkrare och bättre varje dag.
"

hoger-3
LEDIGA JOBB

Nyfiken på vilka lediga tjänster vi har ute nu? Här kan du ansöka och prenumerera på lediga jobb på den ort du är intresserad av.


FÖLJ OSS PÅ VÅRA SOCIALA KANALER

facebook.png Facebook
instagram.png Instagram
linkedin.png Linkedin
youtube.png Youtube

besikta fjallet