Fira 200 stationer med oss! Just nu får du rabatt när du bokar kontrollbesiktning i september Klicka här

Full gas framåt!

Våra värdeord GAS - Glädje, Ansvar och Stolthet, är något vi bär med oss och tar vara på i allt vi gör på Besikta. Värdeorden hjälper oss att agera och navigera i våra roller samtidigt som dem ger oss möjlighet att tillsammans sätta nya mål för att gasa framåt mot ett ännu bättre Besikta.

382dab47-5fb2-4683-b982-2aab1615fdf2.jpg
GLÄDJE

Vi bidrar alla till arbetsglädjen på Besikta genom att stötta, uppmuntra och respektera varandra i vardagen. Genom glädjen skapar vi energi, engagemang, framgång och ett positivt klimat.

3f691ecc-ffc1-4ece-8fb5-5d9a3bc202d8.jpg

ANSVAR

Vi är en viktig del av många människors vardag. Tillsammans har vi ett stort ansvar att bidra till trafiksäkerheten. Vi gillar att ta egenansvar och säkerhetsställa att vi levererar trygghet och kvalitet i bemötandet med kunder och kollegor. Vi tar gemensamt ansvar för att skapa en arbetsplats där vi känner glädje och stolthet samt respekt för alla i företaget.

bild-stolt.png

STOLTHET

Vi känner oss stolta över det viktiga arbete som utförs och det bidrag vi tillsammans gör för att öka trafiksäkerheten i Sverige som i slutändan räddar liv. Vi bär på en yrkesstolthet i det vi presterar. Vi strävar varje dag i att ge det lilla extra för att göra Besikta till en bättre arbetsplats där vi förenar våra kunskaper, förmågor och olikheter.

logga-bagde-2023
Besikta är ett karriärföretag

Det är med stolthet Besikta för tredje året i rad blivit utsedda till ett karriärföretag med följande motivering:

"Besikta är en engagerad arbetsgivare med ett imponerande employer brand som letar sig ut till många grupper. Det är tydligt att dem tror på framtidens talanger och erbjuder en arbetsplats med många karriärmöjligheter: studentprogram, interna vidareutbildningar och spännande roller. 
Gemensamt är att de alla arbetar för att öka säkerheten på de svenska vägarna. Besikta har en stark känsla för kommunikation, där deras företagskultur baseras på GAS – Glädje, Ansvar och Stolthet vilket lyser igenom och helt klart bidrar till deras attraktivitet som arbetsgivare!"

hoger-3
LEDIGA JOBB

Nyfiken på vilka lediga tjänster vi har ute nu? Här kan du ansöka och prenumerera på lediga jobb på den ort du är intresserad av.


FÖLJ OSS PÅ VÅRA SOCIALA KANALER

facebook.png Facebook
instagram.png Instagram
linkedin.png Linkedin
youtube.png Youtube

besikta fjallet