Aktuell information med anledning av Coronaviruset

Med anledning av coronaviruset vidtar Besikta ett antal försiktighetsåtgärder i syfte att minimera smittspridningen i landet. Våra beslut utgår främst ifrån svenska myndigheters rekommendationer och vi följer händelseförloppet kontinuerligt. Vi uppmanar därför vår personal och våra kunder att respektera åtgärderna nedan i syfte att bidra till att reducera smittorisken.

Har du symptom som feber och hosta som påminner om influensa så ber vi dig att avstå från din besiktning. Vid osäkerhet eller frågor hjälper vår Kundtjänst gärna dig på telefonnummer 0774–400 800. Du kan också enkelt själv boka om din tid på besikta.se/boka.

Före besiktningen:

  • Betala gärna i förväg när du bokar din tid hos oss. Du kan också vända dig till vår Kundtjänst som kan hjälpa dig att betala din bokade tid i förskott.
  • Vi ber dig vänta på din besiktning i bilen alternativt hålla 1,5 meters avstånd till varandra inom- och utomhus.

Under besiktningen:

  • Vi ser helst att du kommer ensam med ditt fordon för att minimera antalet personer vid våra stationer.
  • Vi hälsar gärna dig välkommen men vi kommer inte ta dig i hand.
  • Vår personal kommer att bära handskar, tvätta händerna och/eller använda handsprit mellan varje besiktning för att skydda både dig som kund och vår personal.
  • Vi har tillfälligt begränsat antal kunder som får vistas i våra lokaler till endast de som betjänas och får sitt fordon besiktat.
  • Normalt sett ser vi gärna att våra kunder åker med under själva besiktningen, men detta avråder vi ifrån under rådande omständigheter.
besikta-station-skylt-hgb-vala
Kontakta kundtjänst

Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst.
0774-400 800
kundtjanst@besikta.se

Öppettider kundtjänst
Måndag - torsdag
07 - 18
Fredag
07 - 17
Lördag
08 - 14
Söndag
11 - 16