Stationschef till Besikta Bilprovning i Grums, Hammarö, Forshaga, Kil, Charlottenberg samt Torsby

Om Besikta

Med drygt 160 befintliga stationer på ca 130 orter, och fler på väg att öppna, driver Besikta Bilprovning utvecklingen av förbättrad bilsäkerhet och ett enklare bilägande. Vi erbjuder besiktning av de flesta typer av fordon, från bilen och MC:n till tunga fordon som lastbil, buss och släp. Utgångspunkten i vårt arbete är att ge våra kunder en säkrare besiktning genom våra kunniga och kundstödjande tekniker. Vi anpassar och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet– alltid med tillgänglighet och säkerhet i fokus. Läs gärna mer på vår hemsida www.besikta.se.
Besikta Bilprovning ägs av Volati, en svensk industrigrupp med fokus på långsiktigt värdeskapande, och omsätter ca 600 MSEK. Inom Besikta arbetar knappt 600 medarbetare.

Vi söker stationschef till  sex små stationer med placering i Kil, Grums

Nu söker vi dig som vill arbeta som stationschef hos Besikta Bilprovning.

Som stationschefen har du ansvar för lokal optimering av bemanningen inom ditt område för att möta lokala kundbehov på bästa sätt. I detta ingår personalansvar för all personal på samtliga dina stationer. Detta innebär bl a daglig ledning, utveckling och uppföljning av medarbetare, löpande administration och rapportering.

Stationschefen är ansvarig för att på uppdrag av Marknadsområdeschefen implementera Besiktas strategier lokalt i allt från kunderbjudande till affärsmål.

Som stationschef inom Besikta arbetar du aktivt i produktion, parallellt med uppdraget som Stationschef, med besiktning av fordon. Därmed är du och våra besiktningstekniker med och erbjuder möjligheten att få kontroller gjorda som inte kravställs av myndighet men som ytterligare kan trygga och förenkla bilägandet för kunden.

Vi söker dig med ett gediget bilintresse som brinner för kundkontakt och…

…har förmågan att ge våra kunder den bästa servicen. En stationschef hos Besikta Bilprovning tar stolthet i att öka trafiksäkerheten på våra svenska vägar och att förenkla bilägandet för våra kunder. Arbetet ställer krav på både noggrannhet och tekniskt kunnande så väl som social förmåga och hög servicenivå – hos oss ska alla kunder få en premiumupplevelse i allt från kundbemötande till innehållet i sin besiktning. På Besikta ser vi att det är viktigt att du tycker det är roligt att möta nya människor, ge ett positivt kundbemötande och att i alla situationer ge det där lilla extra.

Kravprofil

  • Behörig besiktningstekniker med giltigt/-a certifikat
  • Körkort lägst klass B samt tillgång till egen bil (A-C-D-E-körkort är meriterande)
  • God ledarförmåga med erfarenhet från att leda service- eller teknikpersonal
  • God planerings- och bemanningsförmåga
  • God kommunikativ förmåga.
  • Mål och resultatorienterad
  • Kunskap om grundläggande företagsekonomiska samband
  • Erfarenhet från affärs- och marknadsorienterad verksamhet med stora krav på kundservice.
  • God datorvana.

Din ansökan

Ansök med ett mail till Marknadsområdeschef Peter Johansson på peter.johansson@besikta.se. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. För ytterligare frågor om tjänsten, kontakta Peter Johansson på tel. 010-809 14 50.

Vi finns där du finns

Följ och prata med oss i våra sociala kanaler. Här diskuterar vi trafiksäkerhet och annat som gör din bilresa tryggare.

Facebook

Instagram

Youtube

LinkedIn