Besiktningstekniker till Besikta i Ulricehamn

Vi söker dig som vill arbeta som besiktningstekniker hos Besikta Bilprovning. Du kommer att arbeta med kontrollbesiktning vilket är huvudverksamheten hos oss. Arbetet innebär att besikta fordon och säkerställa att dessa uppfyller de högt ställda säkerhetskraven. Som besiktningstekniker arbetar du både individuellt men också i team.

Den vi söker
Vi söker dig som har ett brinnande fordonsintresse samt förmågan att ge våra kunder utmärkt service. Vi tror att du tycker om att meka med bilar och har en fordonsteknisk gymnasieutbildning. Du kommer att genomgå en utbildning hos oss för att bli certifierad besiktningstekniker – en utbildning som vi bekostar. På Besikta ser vi att det är viktigt att du tycker det är roligt att möta nya människor, ge ett positivt kundbemötande och att i alla situationer ge det där lilla extra.

Kravprofil
B-körkort (krav); A-C-D-E-körkort är meriterande
Fullgjord gymnasieutbildning
Som lägst betyget Godkänd i ämnena Svenska A, Engelska A och Matematik A (alternativt motsvarande)
Grundläggande datakunskap
Intresse för fordonsteknik
Social och utåtriktad som person
Brinner för att ge god service till kunder
Meriterande om du har certifikat för fordonsbesiktning
Om Besikta
Den 1 juli 2010 avreglerades marknaden för fordonsbesiktning i Sverige och den 18 mars 2013 bildades Besikta Bilprovning i Sverige AB. Besikta driver nu ca 150 stationer på ca 130 orter i Sverige, med en omsättning på nästan 500 miljoner kronor. Våra 500 medarbetare utgör navet i vår verksamhet.

Med över femtio års erfarenhet i bagaget och med samma service som tidigare är vi alltså Besikta – Sveriges nya bilprovning. Vi kommer att anpassa och utveckla vår verksamhet kontinuerligt – alltid med kunden i fokus. På sikt är vi inte nöjda förrän vi har gjort oss förtjänt av betyget Sveriges nöjdaste kunder. Det här är en resa som just har påbörjats och det är jättekul om du vill vara med oss på denna.

Din ansökan
Kontakta Mats Pettersson vid intresse på telefon 010-809 72 72.

Vi finns där du finns

Följ och prata med oss i våra sociala kanaler. Här diskuterar vi trafiksäkerhet och annat som gör din bilresa tryggare.

Facebook

Instagram

Youtube

LinkedIn