Besiktningstekniker till Besikta Bilprovning i Göteborgsområdet

Nu söker vi dig som vill arbeta som besiktningstekniker hos Besikta Bilprovning.

Kunden står alltid i fokus hos oss. Som besiktningstekniker har du en central roll i säkrandet av kundnöjdheten då du är den som dagligen möter, ger service och säkerställer att våra kunder både är nöjda med våra produkter och tjänster men även ser oss som en återkommande leverantör av besiktningstjänster.

Som besiktningstekniker är din främsta uppgift att säkerställa att fordonet möter de krav som ställs av den svenska myndigheten i allt från bilens generella skick till avgasutsläpp och miljöpåverkan. Utöver detta erbjuder även besiktningsteknikern möjligheten att få kontroller gjorda som inte kravställs av myndighet men som ytterligare kan trygga och förenkla bilägandet för kunden. Att arbeta som besiktningstekniker är ett utpräglat serviceyrke där det bland annat ingår att informera kunden om resultatet av besiktningen men även att ge information om saker som kan vara bra att veta om fordonet. Som besiktningstekniker arbetar du både individuellt men också i team.

Vi söker dig med ett gediget bilintresse som brinner för kundkontakt och har förmågan att ge våra kunder den bästa servicen. En besiktningstekniker hos Besikta Bilprovning tar stolthet i att öka trafiksäkerheten på våra svenska vägar och att förenkla bilägandet för våra kunder. Arbetet ställer krav på både noggrannhet och tekniskt kunnande så väl som social förmåga och hög servicenivå – hos oss ska alla kunder få en premiumupplevelse i allt från kundbemötande till innehållet i sin besiktning. På Besikta ser vi att det är viktigt att du tycker det är roligt att möta nya människor, ge ett positivt kundbemötande och att i alla situationer ge det där lilla extra.

Kravprofil
• Certifierad besiktningstekniker
• B-körkort (krav); A-C-D-E-körkort är meriterande
• Fullgjord gymnasieutbildning
• Som lägst betyget Godkänd i ämnena Svenska A, Engelska A och Matematik A (alternativt motsvarande)
• Grundläggande datakunskap
• Intresse för fordonsteknik
• Social och utåtriktad som person
• Brinner för att ge god service till kunder

Om Besikta
Den 1 juli 2010 avreglerades marknaden för fordonsbesiktning i Sverige och den 18 mars 2013 bildades Besikta Bilprovning i Sverige AB. Besikta driver nu 70 stationer i södra Sverige med en omsättning på ca 500 miljoner kronor. Vi växer ständigt och kommer att göra nya etableringar under året. Våra drygt 460 medarbetare utgör navet i vår verksamhet.

Med över femtio års erfarenhet i bagaget och med samma service som tidigare är vi alltså Besikta – det säkrare alternativet. Vi anpassar och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet– alltid med kunden i fokus. Det här är en resa som bara har börjat och det är jättekul om du vill vara med oss på denna. Läs gärna mer på vår hemsida www.besikta.se

Din ansökan
Ansökan skickas till Marknadsområdeschef Christofer Erlandsson christofer.erlandsson@besikta.se Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Tillträde för tjänsten är enligt överenskommelse. För fler frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marknadsområdeschef Christofer Erlandsson på tel: 010-809 71 52. Välkommen med din ansökan!

Vi finns där du finns

Följ och prata med oss i våra sociala kanaler. Här diskuterar vi trafiksäkerhet och annat som gör din bilresa tryggare.

Facebook

Instagram

Youtube

LinkedIn