Välkommen på kontrollbesiktning – när du vill

Våra tjänster

Den 20 maj börjar de nya besiktningsreglerna officiellt att gälla, men redan nu har vissa förändringar skett.

De nya reglerna, som du kan läsa mer om här, innebär bl.a. att de fasta besiktningsperioderna som styrdes av slutsiffran i ditt registreringsnummers ersätts av 14-månadersperioder. För dig som äger en personbil eller lätt lastbil innebär detta att du när som helst under året kan göra en kontrollbesiktning – oavsett vilket registreringsnummer du har. Vid en godkänd besiktning påbörjas en ny period.

Ska du till exempel ut på en långresa med bilen och vill se till att allt står rätt till innan du ger dig av? Boka en tid på någon av våra 161 stationer och låt en av våra kunniga tekniker undersöka din bil. Du får då en bra bild av bilens skick, och skulle något behöva åtgärdas så får du veta även detta. I våra Plus- och Komplett-besiktningar ingår dessutom ytterligare kontroller – bland annat av säkerhetssystem och motorelektronik.

Just nu får du upp till 100 kr i rabatt på kontrollbesiktning av personbil och lätt lastbil! Ange kampanjkoden FEB1812 i bokningen för att ta del av erbjudandet.

Ange kampanjkod FEB1812, boka och besikta senast 24/2 2018. Erbjudandet gäller kontrollbesiktning personbil och lätt lastbil med en totalvikt på upp till 2 500 kg. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Bara hos Besikta!
Förutom alla kontroller lagen kräver gör vi en utökad kontroll av de viktigaste elektroniska säkerhetssystemen i din bil. Kontrollerna gör vi för din egen säkerhets skull och den påverkar inte besiktningsresultatet. Dessa rapporteras alltså inte in till Transportstyrelsen.
Kontrollbesiktning
Bra att veta
ABS-bromsar
Krockskydd

Välkommen till Besikta för din årliga kontrollbesiktning!