När får jag min inbjudan?

Du som äger personbil, lätt husbil, MC, lätt lastbil eller lätt buss får en inbjudan med förslag på tid när det är dags för kontrollbesiktning. Vi skickar ut inbjudan sex till tio veckor före den föreslagna tiden.

Passar tiden så bokar du den genom att betala in besiktningsavgiften före sista datum. Betalningen bör göras fem bankdagar före sista datum för att hinna registreras. Vill du ha en annan tid är du välkommen att boka om den på internetbokningen. Du kan också boka ny tid genom att ringa Besiktas Kundtjänst 0774-400 800.

Du som har andra fordon än ovan får självklart också en inbjudan, dock utan förslag på tid men med en påminnelse om att boka tid för ditt fordon.

Vi försöker ge våra kunder en tid baserad på senaste besiktningen när det gäller station, månad och klockslag, förutsatt att inget ägarbyte skett sedan den senaste besiktningen. I vissa fall skickar vi enbart en påminnelse om att besiktningsperioden snart går mot sitt slut och att det är dags att boka en tid för besiktning.

Fler vanliga frågor

kundtjanst

Öppettider Kundtjänst

Måndag – Fredag: 7-19
Lördag: 8-16
Söndag: 11-18