Besikta Personbil

En säkrare besiktning!

Det rullar drygt fyra miljoner personbilar på våra svenska vägar. Bilar fulla med barn och vuxna. Du möter en del av dem dagligen, på väg till eller från jobbet. Vi vill att du och dina medtrafikanter ska kunna känna er trygga på våra vägar. Det är därför vi nu ger en ännu säkrare besiktning till alla våra personbilskunder.

Besikta säker standard

En kontrollbesiktning. Fast säkrare.
Nu sätter vi på Besikta en ny standard för bilbesiktningar i Sverige. Förutom alla kontroller lagen kräver gör vi en utökad kontroll av de viktigaste elektroniska säkerhetssystemen* i din bil. Kontrollen gör vi för din egen säkerhets skull och den påverkar inte besiktningsresultatet.

Kontrollbesiktning

Bra att veta

ABS-bromsar

Krockskydd

Tilläggspaket Plus

Ett säkrare val för den moderna bilen.
Dagens regler för kontrollbesiktning täcker det mesta, men inte allt. För dig som har en bil av årsmodell 2002 eller senare är extra elektronikkontroller ett bra sätt att hitta fel som inte syns, men som kan vara avgörande för din säkerhet. Vi gör också en utökad kontroll av dina däck, så att du kan rulla säkert på vägarna. Dessutom får du Besiktas reflexväst på köpet – redan lagkrav i Europa!

Kontrollbesiktning

Bra att veta

ABS-bromsar

Krockskydd

Utökad däckkontroll

Säkerhetssystem*

Motorelektronik*

Utökad information om din bil

Tilläggspaket Komplett

För dig som vill ha det säkraste alternativet.
Komplett är till för dig som vill passa på att kolla det mesta, när du ändå besiktar bilen. Förutom elektroniksystemen och däcken gör vi också extra kontroller av bromsvätskan, kylvätskan och motoroljan – alla viktiga för både ekonomi och driftsäkerhet. Dessutom får du Besiktas reflexväst och första hjälpen-väska på köpet – bra att ha i bilen eller på utflykten om olyckan är framme!

Kontrollbesiktning

Bra att veta

ABS-bromsar

Krockskydd

Utökad däckkontroll

Säkerhetssystem*

Motorelektronik*

Utökad information om din bil

Kontroll av vätskor

Extra bromsprov

kundtjanst

Behöver du hjälp?

Här hittar du svaren på både stort och smått
Kundtjänst